
Koteletter i fad på en ny måde med risotto.
Oekokongen har prøvet at ny tænke koteletter i fad, med en masse lækker økologiske produkter.
Opskriften er til 4 pers.
1 dåse økologisk kikærter
1 dåse økologisk limabønner
1 stor økologisk citron (saften)
1/2 dl økologisk æblecidereddike
1 dåse økologisk flåede tomater
1 bakke økologisk blommetomater
1 bakke økologiske rose svampe
4 økologisk svinekoteletter
250 gr økologiske risotto ris
7 dl vand
Kikærterne og bønnerne koges med deres egen vand, saften fra citronen og æblecideredikken i 10 min. Derefter moses de og de flåede tomater tilsættes og koges yderlig 5 min.
På en pande steges koteletterne af og lægges i et fad. På samme pande steges svampene og blommetomaterne som er skåret i både med lidt olie. De hældes over koteletterne sammen med kikærte-bønne-tomat saucen.
Fadet stilles i oven på 200 grader. i 15 min.
risotto risen og vandet sættes over i en gryde hvor det skal koge i ca. 15 min under omrørning.
God appetit.
@oekokongen.