
Hjemmelavet Økologisk kammerjunker og koldskål.
Kammerjunker ca. 100 stk.
100 g blødt økologisk smør
40 g økologisk sukker
1 økologisk vanilje stang
1 økologisk æg
skallen fra 1 økologisk citron
250 g økologisk hvede mel
1 tsk. økologisk bagepulver
1 dl. økologisk mælk
Smørret, sukkeret, skallen fra citronen og vanilje korn piskes luftig.
Mel og bagepulver sigtes og tilsættes æggemassen på skift med mælken.
Drys lidt mel på bordet og tag 1/3 af dejen op af gangen og rul den til en pølse på ca. 2 cm i diameter, hak det i stykker a 2 cm. rul dem til kugler og kom dem på en plade. De skal bages i 10 min. ved 200 grader, derefter skal de skæres midtover og tørres ved 100 grader i ca. 15 min.
Koldskål 4 pers.
1 dl. økologisk pasteuriseret æggeblommer
6 spsk. økologisk sukker
2 stang vanilje stænger
1 økologisk citron ( saften )
1 l økologisk A-38
1 l økologisk kærnemælk
Blommer, sukker og vanilje korn piskes luftig. derefter tilsættes citron saften, a-38 og kærnemælken. Piskes sammen og stilles på køle ca. 1 time.
Velbekomme.
@oekokongen