indlæg

Økologiske oste fra dette land.

Oekokongen har været så heldig at løbe ind i en medarbejder fra Grand Fromage, som havde et stort udvalg af Danske økologiske oste med.

Jeg syntes godt vi kan være stolte af den kvalitet vi laver i dette land. Jeg må sige at alle de oste jeg har smagt har haft hver deres unikke smag. Men Knuthenlund Rødkit var en klar favorit, den var på en måde både halv hård og samtidig meget blød, den smeltede helt på tungen, og med en lækker smag af rødkit

Jeg syntes det er synd for vores jord at vi transporter oste fra Frankrig, Italien og andre lande når vi har så gode oste i vores egen baghave. Kan kun råde folk til at kigge på nettet efter de lokale producenter af disse dejlige oste, i mit område er der blandt andet Tistrup mejeri og Enghave gård ved ho bugt. sidst nævnte bruger økologisk mælk, men ejeren har desværre nået en alder som gør at han ikke har haft kræfterne til at søge sit certifikat.

Jeg bruger gerne http://www.ditlandkoeb.dk/oekologiske-gaardbutikker/ for at finde noget spændende.

@oekokongen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.