
Økologisk svinemørbrad a la creme.
Oekokongen´s opskrift på svinemørbard a la creme.
Det trænet øje ville nok se det ikke er portobello svampe på billede, jeg blev sulten og kom til at spise den første portion, inden billede blev taget så måtte lige lavet en ny portion. 🙂
Til 4 personer.
1 bakke økologiske portobello svampe
1 økologisk svinemørbad
1/2 liter økologisk fløde
600 gr nye økologisk kartofler
Til pynt.
lidt nye økologisk gulerødder
lidt syltede økologisk rødløg
lidt økologisk grønt evt. rucola
Svampene ristes i lidt olie og smør til de er flotte gylden, hvor efter de tages af panden. Mørbraden skæres i 8 stykker bankes og vendes i mel. Bøfferne steges på panden til de er flotte gylden i rest smøren og olien, derefter tages de af og svampene kommes på igen med fløden, lad det simmer i ca. 15 og kom bøfferne på og lad det simmer i ca. 10 min. Serveres med kogte kartofler.
Velbekomme
@oekokongen