Dessert

Økologisk chokolade mousse med a-38

Her kommer lige en opskrift på chokolademousse med A-38. Jeg syntes det frem hæver en bedre smag af chokolade, og giver en dejlig syre til smagen.

Opskriften  giver ca. 1 liter mousse

2 økologisk æggeblommer
1 økologisk vaniljestang
110 g 70 % chokolade
2 ½ dl økologisk A-38

Æggeblommer og kornene fra vaniljestangen kommes i en skål i et vandbad, og piskes ind til det når 80 grader. Derefter kommes massen op i en rørkedel hvor det piskes let.

Imens smeltes chokoladen i et vandbadet, når chokoladen når 60 grader tages det af.

1/3 af A-38 tilsættes chokoladen under omrøring.

I æggemassen tilsættes resten af a-38 under omrøring, og derefter tilsættes chokoladen. Når det hele er rørt godt rundt er moussen færdig. Det hele hældes i en skål eller bøtte, og sættes i køleskabet i ca. 2 timer.

Velbekomme.

@oekokongen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.