
Ølandsperle otto med stegt kylling.
Økokongen har været en tur ude i regnen, og hente ølandsperler ved mel fra forum. Som kan bruges istedet for risotto ris.
Opskriften er for 4 pers.
250gr. økologiske ølandsperler
1 økologisk rødløg
1 håndfuld økologiske bøgehatte
50gr. økologisk smør
5 dl. økologisk creme fraiche
2 dl. reven parmesan
1 liter økologisk kyllingfond
4 økologiske kyllingelår
lidt økologisk timian
Kyllingen.
kyllinglårene smøres med olie og saltes, evt. kom lidt timian ved, steges i oven ved 200 grader i ca. 40 min.
Ølandsperle ottoen.
Rødløget hakkes fint, sauters i en gryde med lidt olie. Bøgehatten og smøren tilsættes og sauteres
Fonden tilsættes og koges indtil der kun er lidt tilbage. Det hele skal trække i 20 min.
Tilsæt creme fraichen, lad det koge i ca. 15 min. Tilsæt den revn parmesan, og rør det rundt.
grøden er nu klar til at server.
@oekokongen.