Aftensmad

Ølandsperle otto med stegt kylling.

Økokongen har været en tur ude i regnen, og hente ølandsperler ved mel fra forum. Som kan bruges istedet for risotto ris.

Opskriften er for 4 pers.

250gr. økologiske ølandsperler
1 økologisk rødløg
1 håndfuld økologiske bøgehatte
50gr. økologisk smør
5 dl. økologisk creme fraiche
2 dl. reven parmesan
1 liter økologisk kyllingfond
4 økologiske kyllingelår
lidt økologisk timian

Kyllingen.

kyllinglårene smøres med olie og saltes, evt. kom lidt timian ved, steges i oven ved 200 grader i  ca. 40 min.

Ølandsperle ottoen.

Rødløget hakkes fint, sauters i en gryde med lidt olie. Bøgehatten og smøren tilsættes og sauteres
Fonden tilsættes og koges indtil der kun er lidt tilbage. Det hele skal trække i 20 min.

Tilsæt creme fraichen, lad det koge i ca. 15 min. Tilsæt den revn parmesan, og rør det rundt.

grøden er nu klar til at server.

@oekokongen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.