Forret/ lille ret

Kødboller i tomatsauce med pasta. 


Her er lige en lille opskrift på en italiensk inspiret ret. 

Kødboller bagt med tomat sauce, gratineret med parmesan. 

Opskriften er til 4 Pers. 

3 økologisk rødløg 

1/2 dl økologisk eddike 

4 spske. Økologisk sukker

400 gr økologisk hakket oksekød

3 økologisk æg

1 dl økologisk hvedemel

1 dl økologisk mælk

3 økologisk tomater 

1 dåse økologiske flåede tomater

100 gr økologisk tomat pure

2 dl vand

30 gr parmasan 

Krydderurter timian, rosmarin og basilikum 
Start med at skære rødløg i både, kom dem i en gryde med eddike og sukker, kog det til væsken bliver let karamel brun. 

Skær tomaterne i både, kom dem og dåsetomater, pure og et bundt hakket basilikum blade i. Lade det koge lidt og tag det af komfuret. 

Kom det hakket oksekød, æg, mælk, hvedemel, hakket timian og rosmarin i en skål eller rørkedel og rør det rundt. 

Steg kødbollerne på en pande og kom dem i en bradepande, og hæld tomat saucen hen over.

Drys med parmasan hen over og kom det i oven i 15 min på 180 grader. 

Retten kan servers med pasta til. 

Velbekomme 

Økokongen 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.