Aftensmad

Thai inspireret ret med svine koteletter

Her kommer lige en nem tøm køleskabet opskrift, da den kan laves med de fleste grønsager.

Opskriften er for 4 pers.

 

600 gr. økologiske grønsager ( i dette tilfælde gulerødder, persillerod og broccoli )
4 økologiske koteletter
1 dl. Økologisk Soya
½ dl. Økologisk sesam
1 ds. Økologisk kokosmælk
2 spsk. Økologisk sur sød sauce ( bedst hjemme lavede )

 

Start med at stege koteletterne af.

På samme pande steges de skåret grønsager.

Drys sesam ud over og tilsæt Soya, sauter det i ca. 3 min.

Tilsæt så kokosmælken og sursød sauce.

Kom koteletterne i og lad det simmer i 15 min.

 

Nem og lækkert jeg har serveret økologiske ris til denne ret.

 

Velbekomme

 

Økokongen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.