Aftensmad

Sprængt and med risotto

Her kommer en opskrift på let sprængt andebryst, stegt i ristede sesam med soja, med en svampe risotto til.

 

2016-11-12-15-48-12

Først skal andebrysterne sprænges dette sker dagen inden, i en saltlage som hedder 1 til 10 altså 1 dl salt til 10 dl vand.
andebrysterne ligges i lagen natten over i køleskabet.( mindst 12 timer )

 

2016-11-13-09-53-32Andebrysterne rides i tern og kommes på en varm pande hvor de steget godt gylden.

2016-11-13-10-03-36-1

Når de er stegt tages de af og ligges på en tallerken.

2016-11-13-10-11-36

Imens brysterne trækker sættes risottoen over, i dette tilfælde har jeg taget alm risotto ris tilføjede tørret karljohan svampe og ristede nogle shiitake svampe på en pande og kommet ved. ellers følg bare opskriften på posen af risen.

2016-11-13-10-23-23-1

2016-11-13-10-03-28

Når risene er lige ved at være løbet tør for vand tilsæt stykker af parmesan og lad risen trække i ca. 15 min.

2016-11-13-10-23-27

Sesam ristes på en pande og der tilsættes soya, andebrysterne skæres i skiver på ca. 1 cm tykkelse og steges på panden.

så er retten klar, alt i opskriften er af økologisk oprindelse 🙂

Velbekomme Økokongen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.