indlæg

Opskriften der blev til et produkt anmeldes. 

Det hele startede med en tur i Kvickly, vejret var dårligt så tænkte det skulle være en suppe dag. 

Jeg ville lave hvid tomatsuppe med nudler eller linser, men faldt over pasta lavet af røde linser, og tænkte det lød meget lækkert men. 


Ville sige at produktet som pasta i noget er lidt skuffende da de er lidt bitter i smagen, og har en underlig konsistens. Men som en “fyld” i en salat med marinade eller dressing hvor smagen kan gemmes lidt, er de nok gode nok. 

Er ellers meget til linser men ikke i dette tilfælde ærligt. 

Men nu til opskriften på den hvide tomatsuppe dog uden fyld ?. 

Opskriften er til 2 Pers. 

 
Til denne opskrift skal man bruge en gryde, sigte og et viskestykke. 


9 økologiske tomater skæres i både. 


De kommes i en blender med 2 dl. Vand og 1 tsk. Salt. 


Massen kommes i viskestykket i sigten og stilles i køleskabet dagen over. 


Vrid massen i viskestykket så længe der kommer klar væske ud. 


Massen kan gemmes som erstatning for flåede tomater, så der ikke er mad spild. 


Væsken tilsættes ca. 1/2 L økologisk fløde og meget lidt salt. Så for man en helt fantastisk og anderledes tomat smag. 

Det er enligt meget smiplet og man kan nemt komme masse af forskellig fyld i eks. Steget kylling som så gider en helt anden smag til suppen. 

Så det er enligt en suppe der giver og tager smag for det man kommer i. 

Velbekomme 

Økokongen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.