Aftensmad

Grønsags lasagne gratineret med ost. 

Dette er en rester i køleskabet nem lasagne med resten af den hvide tomatsuppe i. 

Opskriften er til 4 Pers.

I denne opskrift er der brugt. 

  • 1 økologisk squash 
  • 2 økologiske peber
  • 4 økologiske gulerødder 
  • 100g økologisk spinat 
  • 250g flåede tomater/ resten fra hvid tomatsuppe
  • 1/2 gl. Økologisk Taco sauce. 
  • 5 økologiske lasagne plader
  • 1/2 pose økologisk revyen ost


Skær følgen grønsager i tern. 

  • 1 økologisk squash 
  • 2 økologisk peber
  • 4 økologisk gulerødder

Rist det på en pande med lidt olie, tørret økologisk rosmarin, timian og basilikum. 


Der efter tilsæt 100 gr. Spinat som lige skal vendes med i. 


Så hæld resten af tomaterne fra den hvide tomatsuppe i eller en dåse flåede tomater. 


Tilsæt så et halvt glas økologisk taco sauce. For at give retten lidt krydderet smag. 


Kom det så i et ildfastfad med økologisk lasagne plader. 

Kom det i oven ved 200 grader i 15 min.


Drys lidt ost oven på ca. 1/2 pose. Og giv lasagnen yderlige 10 min i oven


Så er lasagnen klar. 
Velbekomme. 

Økokongen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.