Forret/ lille ret

Mac ‘n Cheese øko style 

Så er der lidt godt til oste elsker. 

Her kommer en meget nem opskrift på hjemme lavede Mac ‘n Cheese 

Opskriften er for 4 Pers. 

  • 140 Gr. Økologisk reven Chedder ost
  • 140 gr.  Økologisk Alm. Reven ost
  • 1 pk. Økologisk Maccheroni pasta
  • 8-9 dl. Økologisk letmælk
  • 1/2 reven økologisk muskatnød
  • 3 økologisk tomater
  • 20 gr. Økologisk smør
  • 2 spsk. Økologisk mel
  • Evt. Lidt timian 
  • Salt og peber


    Smelt smøret og tilsæt melet, derefter lidt mælk ad gangen som en opbagt sauce. 


    I mens sæt vand over til maccheronien. Og kog det 2 min. For lidt


    Lig de kogte maccheronier i et fad og tænd oven på 200 grader. 


    Tilsæt osten i saucen og riv muskatnøden ned i  og rør det godt sammen. 


    Hæld oste saucen her over maccherocien. 


    Skær tomaterne i både og skub dem ned i. Drys evt. Lidt frisk timian over. 


    Efter 20 min i oven er det færdig. 

    Det kan serveres til mange ting. 

    Vi fik paneret økologiske kyllinge inderfileter. 

    Velbekomme. 

    Økokongen. 

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.