
Mac ‘n Cheese øko style
Så er der lidt godt til oste elsker.
Her kommer en meget nem opskrift på hjemme lavede Mac ‘n Cheese
Opskriften er for 4 Pers.
- 140 Gr. Økologisk reven Chedder ost
- 140 gr. Økologisk Alm. Reven ost
- 1 pk. Økologisk Maccheroni pasta
- 8-9 dl. Økologisk letmælk
- 1/2 reven økologisk muskatnød
- 3 økologisk tomater
- 20 gr. Økologisk smør
- 2 spsk. Økologisk mel
- Evt. Lidt timian
- Salt og peber
Smelt smøret og tilsæt melet, derefter lidt mælk ad gangen som en opbagt sauce.
I mens sæt vand over til maccheronien. Og kog det 2 min. For lidt
Lig de kogte maccheronier i et fad og tænd oven på 200 grader.
Tilsæt osten i saucen og riv muskatnøden ned i og rør det godt sammen.
Hæld oste saucen her over maccherocien.
Skær tomaterne i både og skub dem ned i. Drys evt. Lidt frisk timian over.
Efter 20 min i oven er det færdig.
Det kan serveres til mange ting.
Vi fik paneret økologiske kyllinge inderfileter.
Velbekomme.
Økokongen.