Aftensmad

Oliven og feta bøffer med tomat salat

Her kommer lige en opskrift på lidt let mad her i den fede jule tid.

Opskriften er tIl 4 Pers. 

  • 800 gr. Økologisk hakket oksekød
  • 400 gr. Økologisk feta
  • 15 økologiske oliven 
  • 2 økologiske æggeblommer
  • 400 gr. Økologiske cherrytomater 
  • 1 tsk. Økologisk Herbes de Provence 


Hak 200 gr. Feta og alle oliven ( uden sten ) kom det i en skål med kødet og æggeblommer

Tilsæt salt og peber og rør det godt rundt med hånden. 


Form det til bøffer og steg dem på en pande. 

Tip: det kan være en fordel at stege bøfferne gylden på hver side, og så sæt dem ind i oven på 200 grader. I 6 min. Så sætter de sig ikke fast i panden hvis den ikke er helt ny. 

Imens skær cherrytomateren i både, og kom dem i en skål med resten af fetaen, kom lidt oliven olie og Herbes de Provence over. 

Velbekomme. 

Økokongen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.