
Oliven og feta bøffer med tomat salat
Her kommer lige en opskrift på lidt let mad her i den fede jule tid.
Opskriften er tIl 4 Pers.
- 800 gr. Økologisk hakket oksekød
- 400 gr. Økologisk feta
- 15 økologiske oliven
- 2 økologiske æggeblommer
- 400 gr. Økologiske cherrytomater
- 1 tsk. Økologisk Herbes de Provence
Hak 200 gr. Feta og alle oliven ( uden sten ) kom det i en skål med kødet og æggeblommer
Tilsæt salt og peber og rør det godt rundt med hånden.
Form det til bøffer og steg dem på en pande.
Tip: det kan være en fordel at stege bøfferne gylden på hver side, og så sæt dem ind i oven på 200 grader. I 6 min. Så sætter de sig ikke fast i panden hvis den ikke er helt ny.
Imens skær cherrytomateren i både, og kom dem i en skål med resten af fetaen, kom lidt oliven olie og Herbes de Provence over.
Velbekomme.
Økokongen.