Mexicansk inspireret kylling gratineret med masse af ost.
Opskriften er til 4 Pers.
- 400 gr. Økologisk Kyllingestykker
- 2 økologiske peber
- 1 økologisk løg
- 50 gr økologisk svampe
- 3 spske all around krydderi fra urtekram
- 1 dl. Økologisk salsa
- 1 1/2 pose økologisk nachos Chips
- 250 gr reven økologisk mozzarella ost
- Lidt økologisk olie
Bland 1 dl. Olie, all around krydderi og kyllingen i en skål.
Steg det på en pande i 5 min. Derefter kom det i et ildfast fad.
Skær grønsagerne i små stykker og sauter det på en pande. Derefter kom det over kyllingen.
Knus chipsen i posen og hæld dem over kyllingen, sammen med salsaen og bland det hele. Drys med osten og sæt fadet i oven ved 200 grader i 20 min.
Serveres evt. Med lidt creme fraiche til.
Velbekomme
Økokongen.