Aftensmad

Mexicansk inspireret kylling gratineret med masse af ost.

Opskriften er til 4 Pers. 

  • 400 gr. Økologisk Kyllingestykker 
  • 2 økologiske peber
  • 1 økologisk løg
  • 50 gr økologisk svampe
  • 3 spske all around krydderi fra urtekram
  • 1 dl. Økologisk salsa 
  • 1 1/2 pose økologisk nachos Chips
  • 250 gr reven økologisk mozzarella ost
  • Lidt økologisk olie

Bland 1 dl. Olie, all around krydderi og kyllingen i en skål. 

Steg det på en pande i 5 min. Derefter kom det i et ildfast fad. 

Skær grønsagerne i små stykker og sauter det på en pande. Derefter kom det over kyllingen. 

Knus chipsen i posen og hæld dem over kyllingen, sammen med salsaen og bland det hele. Drys med osten og sæt fadet i oven ved 200 grader i 20 min. 

Serveres evt. Med lidt creme fraiche til. 

Velbekomme 

Økokongen. 

 

​​​​
​​

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.