Aftensmad

svinekoteletter – honning – tomater – salat

Her er en meget nem hverdags ret. 

Opskriften er til 4 Pers. 

  • 4 økologiske svinekoteletter 
  • 3 spske. Økologisk honning
  • 1 1/2 dl. Økologisk hvid balsamico 
  • 1 dl. Økologisk god oliven olie
  • 1 1/2 dl økologisk sukker
  • 1 bakke økologiske cherrytomater 
  • 2 økologisk løg
  • 28 små økologisk kartofler 
  • 1 spske. Økologisk Urtesalt fra urtekram


 1 spske. Honning, sukker, balsamico og olie blendes men en stavblender. 


Tomaterne skæres i både og løgene hakkes og kommes i. Det kan bruges efter 30 min. Men kan også holde et par dage på køl. 


Resten af honningen kommes på panden, og varmes op. 

Korteletterne kommes på og der skruges lidt ned, steg dem i ca. 8 min hvor man vender dem ind i mellem. 


Tallerkenens opbygning evt. Brug lidt af honningen fra panden til pynt. 

Velbekomme. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.