Aftensmad

Musaka inspireret ret. 

En nem familie venlig ret, det er hurtig at lave og  som passer sig selv. 

Opskriften er til 4 Pers. 

  • 1 økologisk løg
  • 2 økologiske peberfrugter 
  • 3 økologiske gulerøddder 
  • 6 økologiske tomater
  • 1 dåse/karton økologiske flåede tomater
  • 400 gr. Økologisk hakket oksekød
  • 140 gr. Økologisk reven ost. 
  • 1 økologisk bøf mozzarella 
  • Lidt frisk økologisk timian 
  • 10 små økologiske kartofler 


Løg, peberfrugt, gulerod skæres fint ud og svigtes på panden med hakket timian. 

Derefter tilsæt båd udskåret tomater og dåse tomter. 

Kom det hele i bunden af en bradepande. 
Skær kartoflerne i skiver og lig dem oven på. 

Derefter ligges kødet oven på, tryk det forsigtig lidt ned i saucen. 


Giv det 30 min ved 200 grader. 


Kom så den reven ost og skåret mozzarella oven på og giv det 15 min i oven ved samme grader. 


Sådan klar til servering.

Velbekomme. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.