
Musaka inspireret ret.
En nem familie venlig ret, det er hurtig at lave og som passer sig selv.
Opskriften er til 4 Pers.
- 1 økologisk løg
- 2 økologiske peberfrugter
- 3 økologiske gulerøddder
- 6 økologiske tomater
- 1 dåse/karton økologiske flåede tomater
- 400 gr. Økologisk hakket oksekød
- 140 gr. Økologisk reven ost.
- 1 økologisk bøf mozzarella
- Lidt frisk økologisk timian
- 10 små økologiske kartofler
Løg, peberfrugt, gulerod skæres fint ud og svigtes på panden med hakket timian.
Derefter tilsæt båd udskåret tomater og dåse tomter.
Kom det hele i bunden af en bradepande.
Skær kartoflerne i skiver og lig dem oven på.
Derefter ligges kødet oven på, tryk det forsigtig lidt ned i saucen.
Giv det 30 min ved 200 grader.
Kom så den reven ost og skåret mozzarella oven på og giv det 15 min i oven ved samme grader.
Velbekomme.