Bagværk

Pizzasnegle til madpakken

Så er skole sæsonen startet igen, så nu er det madpakke tid igen.

Her kommer en god opskrift på pizzasnegle som både kan bruges i madpakken, eller som nem aftensmad med lidt mole til.

Opskriften giver ca. 10 snegle

Dej.

50 gr. Økologisk gær

3 dl. Vand

3 spsk. økologisk olie ( gerne en ekstra jomfru oliven )

500 gr. Økologisk hvedemel ( gerne en tipo 00 )

Lidt salt

Fyld.

350 gr. Økologisk hakket oksekød

1 økologisk rød peber

1 økologisk rødløg.

3 spsk. Økologisk tomatpure

Lidt frisk økologisk timian

1 dåse flåede økologiske tomater

1 pose økologisk revet mozzarella

Start med dejen.

Derefter.

Hak løg og peber, svits det på en pande, kom derefter kødet på og svits det med, tilsæt pure og fint hakket timian.

Rul dejen ud.

Blend dåse tomaterne med lidt salt evt. lidt oregano.

Smør det på dejen og drys osten oven på.

Tilsæt så fyldet og rul dejen forsigtig.

Skær skiver af 2 cm tykkelse ud og lig dem på en bradepande.

Tag den løse enden af dejen og sæt den fast under sneglen og pres dem lidt flade.

Bag dem i oven på 200 grader i ca. 15 min.

Sådan så er der snegle.

Klar til aftensmaden eller madpakken.

Tip til aftensmaden.

Gem lidt af tomatfyldt, og tilsæt 3 avocadoer, 2 hvidløg og lidt creme fraiche og mos det hele.

Serveres evt. med lidt salat til.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.