Aftensmad

Fyldt svinemørbrad i bacon

Fyldt svinemørbrad med abrikos, rosin kompot der til flødekartofler a la creme og agurkesalat.

Der er en video i bunden hvor man kan se magien udfolde sig.

Opskriften er til 4 Pers.

  • 1 økologisk svinemørbrad
  • 2 pk. Økologisk bacon
  • 60 gr. Økologiske rosiner
  • 80 gr. Økologiske tørret abrikoser
  • 600 gr. Økologiske kartofler
  • 1/4 l økologisk fløde
  • 200 gr. Økologiske champignon

Svampene og lidt smør ristes af i en gryde, derefter tilsættes fløden, hvor efter det koges ned i 8 min.

Kødet afpudses og skæres op i midten, hvor i man kommer blendet abrikos og rosiner.

Baconet ligges ud på bordet, hvorpå man ligger svinemørbraden, hvor efter det rulles stramt og ligges på en plade

Kartoflerne skæres i tynde skiver i en bradepande. Fløden med svampene blendes og hældes over.

Både svinemørbraden og kartoflerne skal have 30 min i oven ved 200 grader.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.