
Fyldt svinemørbrad i bacon
Fyldt svinemørbrad med abrikos, rosin kompot der til flødekartofler a la creme og agurkesalat.
Der er en video i bunden hvor man kan se magien udfolde sig.
Opskriften er til 4 Pers.
- 1 økologisk svinemørbrad
- 2 pk. Økologisk bacon
- 60 gr. Økologiske rosiner
- 80 gr. Økologiske tørret abrikoser
- 600 gr. Økologiske kartofler
- 1/4 l økologisk fløde
- 200 gr. Økologiske champignon
Svampene og lidt smør ristes af i en gryde, derefter tilsættes fløden, hvor efter det koges ned i 8 min.
Kødet afpudses og skæres op i midten, hvor i man kommer blendet abrikos og rosiner.
Baconet ligges ud på bordet, hvorpå man ligger svinemørbraden, hvor efter det rulles stramt og ligges på en plade
Kartoflerne skæres i tynde skiver i en bradepande. Fløden med svampene blendes og hældes over.
Både svinemørbraden og kartoflerne skal have 30 min i oven ved 200 grader.