Aftensmad

boeuf sauté stroganoff

En lækker simrer ret, med masser af smag som både kan nydes med kartoffel mos eller ris.

Opskriften er til 6 Pers.

  • 600 gr. Økologisk kød gerne inderlår.
  • 6 økologisk gulerødder
  • 2 økologisk løg
  • 2 fed økologisk hvidløg
  • 200 gr. Økologisk champignon
  • 2 økologisk Rød peber
  • 100 gr. Økologisk tomatpure
  • 2 spsk økologisk paprika
  • 1 liter økologisk fond
  • 1/2 l økologisk fløde
  • 50 gr. Økologisk smør

Start med at smelt smørret.

Kom så paprikaen i og lad det riste lidt af.

Svits så kødet af, som er skåret i 4 x 2 cm stykker.

Tag kødet op når det er brunet af og tilsæt alle grønsager som er skåret ud i ca. 1 x 1 cm.

Tilsæt så kødet i gryden igen.

Rør så pureen ud og rist det lidt af.

Tilsæt så fond og fløde.

Lad det hele simrer i ca. 1 1/2 time. Syntes man ikke det er helt tykt nok, kan man evt jævne det lidt.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.