
boeuf sauté stroganoff
En lækker simrer ret, med masser af smag som både kan nydes med kartoffel mos eller ris.
Opskriften er til 6 Pers.
- 600 gr. Økologisk kød gerne inderlår.
- 6 økologisk gulerødder
- 2 økologisk løg
- 2 fed økologisk hvidløg
- 200 gr. Økologisk champignon
- 2 økologisk Rød peber
- 100 gr. Økologisk tomatpure
- 2 spsk økologisk paprika
- 1 liter økologisk fond
- 1/2 l økologisk fløde
- 50 gr. Økologisk smør
Start med at smelt smørret.
Kom så paprikaen i og lad det riste lidt af.
Svits så kødet af, som er skåret i 4 x 2 cm stykker.
Tag kødet op når det er brunet af og tilsæt alle grønsager som er skåret ud i ca. 1 x 1 cm.
Tilsæt så kødet i gryden igen.
Rør så pureen ud og rist det lidt af.
Tilsæt så fond og fløde.
Lad det hele simrer i ca. 1 1/2 time. Syntes man ikke det er helt tykt nok, kan man evt jævne det lidt.
Velbekomme.