
Pasta lasagne.
Kan du heller ikke få lasagne pladerne til at passe i bradepanden så er en nem måde at komme uden om det på.
Pasta lasagne og hvorfor købe det færdigt når man nemt kan lave det selv.
Opskriften er til 5-6 personer.
- 5 økologiske gulerødder
- 1 stort økologisk løg
- 1 økologisk rød peber
- 400 gr. Økologisk hakket oksekød
- 1 karton økologisk hakket tomater
- 3 spsk. Økologisk tomat pure
- 2 spsk. Økologisk paprika
- 2 spsk. Økologisk oregano
- 400 gr. Eller 2 poser revne økologisk ost.
- 2 dl. Vand
Skær grønsagerne ud i små tern, svits dem af i en gryde.
Tilsæt så paprika og oregano så det afgiver masser af smag.
Hæld så indholdet over i en skål og brun kødet af, når det er færdig tilsæt så grønsagerne igen.
Tilsæt så tomatpure og de flåede tomater.
Lad det koge i 5 min.
Lig så pasta skruer i bunden af en bradepande, og kom fyldet oven på.
Vær sikker på at alle pastaen er dækket, og hæld så forsigtig vandet på.
Så skal det have 30 min i oven ved 200 grader.
Drys det hele med osten. Og giv det 5-8 min til det er gyldent.
Så er retten færdig og klar til at blive spist.
Velbekomme