Aftensmad

Pasta lasagne.

Kan du heller ikke få lasagne pladerne til at passe i bradepanden så er en nem måde at komme uden om det på.

Pasta lasagne og hvorfor købe det færdigt når man nemt kan lave det selv.

Opskriften er til 5-6 personer.

  • 5 økologiske gulerødder
  • 1 stort økologisk løg
  • 1 økologisk rød peber
  • 400 gr. Økologisk hakket oksekød
  • 1 karton økologisk hakket tomater
  • 3 spsk. Økologisk tomat pure
  • 2 spsk. Økologisk paprika
  • 2 spsk. Økologisk oregano
  • 400 gr. Eller 2 poser revne økologisk ost.
  • 2 dl. Vand

Skær grønsagerne ud i små tern, svits dem af i en gryde.

Tilsæt så paprika og oregano så det afgiver masser af smag.

Hæld så indholdet over i en skål og brun kødet af, når det er færdig tilsæt så grønsagerne igen.

Tilsæt så tomatpure og de flåede tomater.

Lad det koge i 5 min.

Lig så pasta skruer i bunden af en bradepande, og kom fyldet oven på.

Vær sikker på at alle pastaen er dækket, og hæld så forsigtig vandet på.

Så skal det have 30 min i oven ved 200 grader.

Drys det hele med osten. Og giv det 5-8 min til det er gyldent.

Så er retten færdig og klar til at blive spist.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.