Forret/ lille ret

Couscous salat med thai kylling.

Let lækker salat med kylling og lækker salat.

Opskriften er til 4 Pers.

  • 2 store økologiske kyllingebryster
  • 5 økologiske gulerødder
  • 1 økologisk rød peber
  • 1 økologisk løg
  • 3 dl. Økologisk Couscous
  • 5 dl. Økologisk hønsefond
  • 1 økologisk æble
  • 1 pose økologisk cashewnødder
  • 8 økologisk cherrytomater
  • 2 spsk økologisk thai krydderi fra urtekram

Start med at blande krydderiet med lidt olie og smør det ud over kylling brysterne.

I mens kyllingen marinere skær løg, gulerødder og peberfrugt ud.

Svits det i en gryde i lidt olie, tilsæt så couscous og rør lidt rundt, tilsæt så fonden.

Når det er kogt næsten ud, kom låg på og lad det trække.

Steg så kyllingen af.

Når kyllingen er færdig tag dem af panden og lad dem trække lidt, så skær æblet ud i fine både og svits det hurtig på panden, hvor kyllingen kom fra for at få smag fra krydderiet.

Kom det hele på en tallerken.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.