Bagværk,  Dessert

Chokolade kage med bær.

En lækker hygge kage som er nem at lave.

Der bliver en springform ud af opskriften.

  • 5 økologisk æg
  • 250 gr. Økologisk sukker
  • 200 gr. Økologisk mandler
  • 150 gr. Økologisk sukker til mandler
  • 50 gr. Økologisk smør til mandler
  • 180 gr. Økologisk chokolade
  • 250 gr. Økologisk smør
  • 150 gr. Økologisk mel
  • 2 spsk. Økologisk bagepulver
  • Økologisk hindbær
  • Økologisk blåbær

Først smelt sukkeret til mandlerne på en pande, når det er blevet til karamel, tilsæt så smør og mandler, lad det koge op og hæld det på bagepapir. Når det er afkølet hakkes det groft.

Smelt så smørret, tilsæt så chokoladen. Rør rundt til chokoladen er smeltet.

Æg og sukket piskes luftigt. Tilsæt så smør/chokoladen.

Derefter tilsættes nødderne, mel og bagepulver.

Bag det hele i en springform som er smurt i oven ved 180 grader i 25 – 30 min.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.