Aftensmad,  Forret/ lille ret,  opskrifter

Risotto ris med and og jordskokker

Ville gerne afprøve en af de færdig blandet risotto blandninger der findes.

Syntes de er af god kvalitet men, hvis man lige giver den lidt parmesan ost til sidst, så giver det lidt det sidste.

Men en nem og lækker måde at lave aftensmad på.

Opskriften er til 4 Pers.

  • 1 pk. Økologisk risotto ris
  • 2 økologisk andebryster
  • 12 økologisk jordskokker
  • 1 pk. Økologisk parmesan ost.
  • Lidt syltet rødløg
  • Koriander til pynt.

Start med at tænde oven på 200 grader, skær jordskokkeren ud i små både, lig dem i en bradepande med godt med salt, bag dem i 25 min.

Følg så opskriften på risotto pakken, men når de har absorberet næsten alt væsken, så riv parmasanen i og lad det trække 7-9 min.

Andebrysterne steges på en panden og skæres i små stykker og røres i risen eller ligges oven på.

Så er det hele klar til at blive spist.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.