Aftensmad

Krydder du uden på? ( burger )

Hvorfor bruger vi krydderier? Åh ja for at få smag, jamen hvorfor så kun uden på?

Fordi det er sådan man krydder ik?

Jeg syntes hvis man har gode krydderier så skal de give smage over det hele.

Her kommer et eks. På hvordan man kan pimpe en hakke bøf op til en lækker burger.

Opskriften er til 4 Pers.

  • 800 gr. Økologisk hakket oksekød
  • 1 økologisk squash
  • 1 økologisk peberfrugt
  • 2 økologisk tomater
  • 200 gr. økologisk bacon
  • 2 spsk økologisk Kerala Hvidløg*
  • 2 spsk økologisk rosmarin*
  • 2 spsk økologisk Edelsüb Paprika*
  • Lidt økologisk salat
  • Økologisk Barbecue sauce**
  • Når ja 4 økologisk burger boller

Kom kødet, lidt salt og krydderierne i en rørekedel.

Køre det godt rundt.

Nu er der krydderier i hele bøffen og de er nemmer at lave.

Varm bollerne, gril grønsagerne, steg baconen og gril bøfferne.

Smør barbecuen på bollerne.

Samle det hele til en lækker burger.

* krydderier fra krydderibazar

** Barbecue sauce

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.