Aftensmad

Thai kylling med banan.

Thai karry kylling med peberfrugt og banan med fuldkorns ris til.

Opskriften er til 4 Pers.

  • 4 økologiske kyllingebryster
  • 1 økologisk rødpeber
  • 3 økologisk rødløg
  • 2 økologisk hvidløg
  • 3 økologisk bananer
  • 2 dl. Økologisk creme fraiche 18%
  • 1 dåse økologisk kokosmælk
  • 3 tsk økologisk kerala karry*
  • 2 tsk økologisk thai krydderi*

Hak løg og hvidløg svits det på panden i lidt olie, med krydderierne.

Tilsæt så kyllingen som er skåret groft ud i stykker på 3 x 3 cm.

Tilsæt så fint hakket banan og rødpeber, svits det lidt mere af.

Tilsæt så kokosmælk og 2 dl. Vand og lad det simrer i 25 min.

Jævn det så med creme fraiche, nu er det klar til at blive serveret sammen med ris.

* krydderierne er fra krydderibazar og er sponseret.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.