
Thai kylling med banan.
Thai karry kylling med peberfrugt og banan med fuldkorns ris til.
Opskriften er til 4 Pers.
- 4 økologiske kyllingebryster
- 1 økologisk rødpeber
- 3 økologisk rødløg
- 2 økologisk hvidløg
- 3 økologisk bananer
- 2 dl. Økologisk creme fraiche 18%
- 1 dåse økologisk kokosmælk
- 3 tsk økologisk kerala karry*
- 2 tsk økologisk thai krydderi*
Hak løg og hvidløg svits det på panden i lidt olie, med krydderierne.
Tilsæt så kyllingen som er skåret groft ud i stykker på 3 x 3 cm.
Tilsæt så fint hakket banan og rødpeber, svits det lidt mere af.
Tilsæt så kokosmælk og 2 dl. Vand og lad det simrer i 25 min.
Jævn det så med creme fraiche, nu er det klar til at blive serveret sammen med ris.
* krydderierne er fra krydderibazar og er sponseret.
Velbekomme.