Aftensmad

Lakrids and!

Ja det lyder nok underligt for nogle, men det smager fantastisk.

Så er det endda nemt at lave.

Andebrysterne er serveret med ris, mozzarella ost og revne gulerod marineret med lime.

Opskriften er til 4 Pers.

  • 4 økologiske andebryster
  • 10 økologiske stjerneanis*
  • 1/4 l økologisk fløde

Steg andebrysterne af på skindet først.

Hæld så vand på panden, ca. 1 1/2 cm. Og tilsæt stjerneanis. Små kog dem i 12 min.

Kom så brysterne i oven i 14 min. På 200 grader. Så er de let rosa inden i.

Kom væsken fra panden i en gryde, kog det 10 min tilsæt så fløde og jævn det med evt. Maizena.

så er der lakrids and.

Velbekomme

* stjerneanis er sponseret af krydderibazar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.