
Tarteletter tænkt på en ny måde
Den gode gamle far joke med nogle tager det hårdt, andre tarteletter passer godt her, for hvorfor ikke tænke det lidt om.
Hvorfor ikke lave en rigtig god tartelet sauce, hvor man så selv ved bordet kan komme det fyld i man gerne ville have, man kan lave en med tomater og bacon eller gulerødder, ærter og persille. Så om man er til kød eller er vegetar så er det den perfekte måde at lave tarteletter på.
Sauce opskrift.
Der bliver ca. Til 20 tarteletter
750 ml. Fond: enten afkog af asparges rester eller fra en kylling.
Fonden smages til med salt og peber
Fonden jævnes med smør og mel til ønsket tykkelse.
Derefter under forsigtigt piskning uden det koger, tilsættes 3 æggeblommer som er med til at give en cremet konsistens.
Så er den færdig.
Så om man er til den ene fyld eller bare er til høns og asparges, så kan denne sauce bruges.
Velbekomme.