Aftensmad

Hjemmelavet Spareribs

Spareribs er nemme selv at lave, og der er også rigtig mange penge at spare.

Jeg har fået fat i nogle lækker kamben, som jeg så marinere og kommer i en sous vide.

Opskriften er til ca. 1,8 kg ben/ 4 Pers.

  • 1 dl. Økologisk ketchup
  • 1 dl. Økologisk brun farin
  • 2 spsk. Økologisk mørk balsamico
  • 4 spsk. Økologisk honning
  • 2 tsk. Paprika
  • 2 tsk. Cayennepeber
  • Knivspids salt.

Alt skal blandes.

Kambenene frigøres for sener under benene, og smøres godt ind i marinaden, gem gerne lidt til senere.

vakuumpak så benene og kom dem i en sous vide ved 60 grader i 24 timer.

Jeg anbefaler man laver flere af gang så kan man altid gemme dem i fryseren.

Efter en tur i en sous vide, skal de enten på grillen eller i oven i ca 20 min. Det er her det er rart at have lidt ekstra marinaede til at smøre på benene under tilberedning.

Så efter en tur på grillen eller i oven er de klar mums.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.