
Hjemmelavet Spareribs
Spareribs er nemme selv at lave, og der er også rigtig mange penge at spare.
Jeg har fået fat i nogle lækker kamben, som jeg så marinere og kommer i en sous vide.
Opskriften er til ca. 1,8 kg ben/ 4 Pers.
- 1 dl. Økologisk ketchup
- 1 dl. Økologisk brun farin
- 2 spsk. Økologisk mørk balsamico
- 4 spsk. Økologisk honning
- 2 tsk. Paprika
- 2 tsk. Cayennepeber
- Knivspids salt.
Alt skal blandes.
Kambenene frigøres for sener under benene, og smøres godt ind i marinaden, gem gerne lidt til senere.
vakuumpak så benene og kom dem i en sous vide ved 60 grader i 24 timer.
Jeg anbefaler man laver flere af gang så kan man altid gemme dem i fryseren.
Efter en tur i en sous vide, skal de enten på grillen eller i oven i ca 20 min. Det er her det er rart at have lidt ekstra marinaede til at smøre på benene under tilberedning.
Så efter en tur på grillen eller i oven er de klar mums.
Velbekomme.