Aftensmad

Steak med pak choi, pesto og Kejserhatte.

Steak ja det ved alle hvad er, men hvad er pak choi?

Pak choi er efter navnet at høre en asiatisk grønsag, som er meget let og elegant. Den er lidt bitter men meget sprød. Den bruges meget til wok men er også rigtig god til sautere retter. Den er meget rig på a og c vitaminer, kostfiber og antioxidanter.

Opskriften er til 4 Pers.

  • 4 økologiske steaks
  • 1 økologisk squash
  • 1 pk. Økologisk pak choi
  • 100 gr. Økologisk kejserhatte
  • 4 spsk. Økologisk basilikums pesto.
  • Evt. Lidt økologisk hvidløgs smør

Jeg har hakket pak choi stilken sammen med squash og kejserhatte.

Så sautere jeg det lige hurtigt på panden med meget høj varme og lidt olie.

Så vender jeg lige 4 spsk basilikums pesto i og røre rundt.

Det serveres i dette tilfælde en dejlig rød steak, fra Økogårdene i Skjern enge.

PS. Lavet lidt hvidløgs smør til

Mums.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.