Aftensmad

Pastinak, svinekotelet, akaciehonning, svampe og kartofler.

Endnu engang svigter st. Gaasdal grisen ikke. Som er en blanding af dansk landrace, yorkshire og duroc hvilket efter Erlings udsagn (bondemanden der har grisen) gør at de bare bliver gode, og det må man sige de er.

Opskriften er til 4 Pers.

  • 1 kg. Økologiske pastinakker
  • 1 dl. Økologisk akaciehonning
  • 4 stk. Økologiske svinekoteletter
  • 8 stk. Økologiske rosesvampe
  • 1 potte. Økologisk timian
  • 1/4 l. Økologisk fløde
  • 15 stk. Økologisk peberkorn
  • 4 dl. Økologisk hønsefond

kog de antal kartofler man nu kan spise 🙂

Pastinakken skrælles og halveres, der efter kommes de op i en bradepande, hvor på næsten alt honningen hældes over, gem lidt til kortelleterne.

Kom timian på og sæt det i oven i ca. 25 min ved 200 grader.

Lig kortelleterne, svampen og lidt timian på en varm pande sammen med peberkornene.

Når kortelleterne er af brunet kommes de i et fad, derefter skal de have ca. 7 min i oven ved 200 grader.

På panden hældes fonden på, ned koges i 15 min derefter tilsættes fløde og det hele jævnes.

Så er retten færdig
Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.