Bagværk,  Dessert

mazarinkage

Mazarinkage er en nem kage at lave og det er en god kage at pynte.

Opskriften giver en springform 28 cm. Fyldt.

  • 500 gr. Økologisk sukker
  • 500 gr. Økologiske æg
  • 600 gr. Økologisk marcipan
  • 500 gr. Økologisk smør
  • 125 gr. Økologisk mel

Sukker og æg piskes luftig.

Derefter tilsættes marcipan og smør. Det røres godt sammen. OPS. Dejen ville ligne at den skiller, men når man tilsætter melen samles den igen.

Tilsæt så mel og pisk i 2 min.

Kom dejen i en smurt springform.

Bag den i oven i 1 time og 30 min ved 170 grader.

Kagen skal så afkøles, derefter kan den pyntes efter eget ønske, har selv forsøgt mig med et guld hjerte/ jule pynt.

PS. Kagen kan nemt holde et par dage.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.