Aftensmad,  Forret/ lille ret

Marineret salat

I kampen mod salat dressingen, er jeg begyndt at marinere salat, for at få lidt mere smag i. Her kommer først forsøg.

Opskriften er til 2 Pers.

  • 2 økologiske gulerødder
  • Spidsen af et økologisk spidskål
  • 1 økologisk avocado
  • Lidt ristede økologisk græskar kerner
  • 1 tsk. Økologisk sennep
  • 3 spsk. Økologisk eddike
  • 1 spsk. Økologisk raps olie
  • 1 spsk. Økologisk sukker
  • 1 tsk. Økologisk chili flager

Bland sennep, eddike, olie, sukker og chili pisk det godt.

Skral gulerødderne i strimler, skær spidskålen i tynde strimler og skær avocadoen i små både.

Bland det hele og kom græskar kernerne oven på.

Her er det serveret med et par kylling indefileter.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.