Aftensmad

Skipperlabskovs eller?

Jeg fik lyst til at prøve at give min skipperlabskovs et lille tvist med andre krydderier, så lauerbærbladene er blevet i skuffen og byttet ud med enebær og chili.

Opskriften er for 4 Pers.

  • 700 gr økologisk oksekød ( spidsbryst, klump eller lårtunge )
  • 1 økologisk løg
  • 1 kg økologiske bagekartofler
  • 125 gr. Økologisk smør
  • 1 liter økologisk hønsefond
  • 10 tørret økologiske enebær
  • 1 tsk. Knust økologisk sortpeber
  • 1 tsk. Økologisk chili pulver
  • Økologisk purløg til pynt
  • Evt. Økologisk Rugbrød og økologiske rødbeder som tilbehør

Kødet skal skæres i 4 x 2 cm. Og lige balanceret hurtigt og skylles.

Løget skal hakkes groft og svitse i en gryde med smørret og chilien. De må ikke blive brune.

Derefter kommes kødet, enebærren, peberen og fonden i gryden

Det skal koge let under låg i ca. 1 time.

Skræl kartoflerne og skær dem i 3 x 3 cm. Stykker og kom dem ned i gryden.

Kog det hele i ca. 15-20 min. Med let omrøring hen af vejen.

Så er retten færdig velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.