Forret/ lille ret,  Vegetar

Hummus

Hummus den ultimative dip, den kan bruges til tapas, grønsagsstave, chips ja mulighederne er næsten uendelige.

Man kan både lave det på dåse kikærter eller tørret, har man god tid syntes jeg smagen i de tørret er bedst, dog tager det op mod 15 timer.

Laver man den på de tørret skal man følge anvisningen på pakken inden, denne opskrift. Husk evt. Start dagen før så, ellers brug en dåse.

Opskriften giver en god skålfuld.

  • 250 gr. Økologiske kikærter
  • 3 fed økologisk hvidløg
  • 1 dk økologisk olivenolie
  • Saften fra en økologisk citron
  • 1 spsk. Økologisk tahin
  • 1 tsk. Økologisk Cayenne peber
  • 1/2 dl kold vand
  • 1 tsk. Salt

Det hele kommes i en blender og blendes godt, tilføj evt. Mere olie, det kommer lidt an på hvor tykt man ønsker det.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.