Aftensmad,  Forret/ lille ret,  Suppe

Karry suppe

Gode supper tager tid og denne er ikke en undtagelse, der skal både bruges mange råvarer og en lang koge tid, så den er enlig bedst at lave dagen i forvejen.

Opskriften er til 4-6 Pers.

  • 1 økologisk løg
  • 2 økologiske rød peber
  • 3 økologiske gulerødder
  • 1 økologisk ananas
  • 2 økologiske æbler
  • 1 dåse økologisk kokosmælk
  • 1/4 l økologisk fløde
  • 1 l vand
  • 2 spsk. Økologisk rødkarry
  • 4 spsk. Økologisk gul karry

Løg, peber, gulerødder, ananas og æbler skæres i grove tern, svitses godt af i en gryde med både rød og gul karry.

Kokosmælk, fløde og vand tilsættes.

Lad det simre i 2-3 timer.

Derefter blendes det og smages til med salt

Her er suppen serveret med lidt stegt kylling og ris.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.