
Karry suppe
Gode supper tager tid og denne er ikke en undtagelse, der skal både bruges mange råvarer og en lang koge tid, så den er enlig bedst at lave dagen i forvejen.
Opskriften er til 4-6 Pers.
- 1 økologisk løg
- 2 økologiske rød peber
- 3 økologiske gulerødder
- 1 økologisk ananas
- 2 økologiske æbler
- 1 dåse økologisk kokosmælk
- 1/4 l økologisk fløde
- 1 l vand
- 2 spsk. Økologisk rødkarry
- 4 spsk. Økologisk gul karry
Løg, peber, gulerødder, ananas og æbler skæres i grove tern, svitses godt af i en gryde med både rød og gul karry.
Kokosmælk, fløde og vand tilsættes.
Lad det simre i 2-3 timer.
Derefter blendes det og smages til med salt
Her er suppen serveret med lidt stegt kylling og ris.
Velbekomme.