
Moules Frites
Efter som vores lokale fiskehandler er lukket, bliver det ikke til så meget fisk. Men det lykkes alligevel at få fat i lidt økologiske blåmuslinger, da familien så dem, kom der et stort ønske om at lave Moules Frites. Så her kommer min vision af det.

Opskriften er til 4 pers.
- 1 kg blåmuslinger
- 2 store gulerødder
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 dl hvidvin
- 1 1/2 dl fløde
- 40 g smør
- Pommes
Hak gulerødder, løg og hvidløg fint. Kom det i en gryde med smøren og svits det af, tilsæt så hvidvin og de ordnet muslinger ( hæld muslingerne i vasken, tjek om de lukker gør de ikke smides de ud. )
Lad det små koge i 5-10 min, sigt væsken over i en mindre gryde
Sæt låg på muslingerne så de holder varmen og kog væsken ned til 1 dl.
Tilsæt fløden til væsken og smag til med salt og peber.

Med hensyn til pommes frits så har jeg lavet mine i antifry for at spare lidt på det fedt der.

