Selvforsynende have blog

Ukrudt i haven

Puha der kommer en del ukrudt i en have, i løbet af sådan et år. Jeg prøver så vidt så muligt at lue det væk 2 gange i ugen, for så føles det ikke som en så hård opgave, men selv om jeg føler jeg har læst en masse havebøger og tjekket nettet igemmen, syntes jeg det var det svært at kende forskel på ukrudt og planter i starten. Så det kan også ses nogle steder, hvor der ikke lige er så mange planter i hver række mere, men som man siger så gør øvelse mester. Så man skal ikke være bange for at komme igang, man fanger hurtigt hvad der er ukrudt og hvad der er planter.

Men er så småt begyndt på et nyt job så der var lige gået en uge hvor jeg ikke har været i haven. Så der var kommet rigtig meget ukrudt, for det vokser jo helt vildt lige nu, så jeg var glad for mine højbed, for så er det ikke så hårdt at pille det op.

Her har jeg lige taget det første
Her er resten af ukrudtet så fjernet som man tydlig kan se

Så det kan rolig betale sig at lige gå det igemmen engang imellem.

God fornøjelse i jeres haver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.